Støttemur og græsplæne etableret

 Posted by on 7. juli 2013 at 12:02
jul 072013
 

Endelig er vi, snart 4 måneder efter overtagelse, nået dertil hvor vi har fået puttet nogle frø i jorden, så vi forhåbentlig engang kan få os en græsplæne. Det har trukket ud, dels fordi vi blev ramt af hårdt frostvejr i starten, dels fordi vi brugte noget tid på at overveje hvordan vi skulle løse udfordringen med højdeforskellene på grunden og dels fordi vi måtte vente på, at entreprenøren havde tid til at lave arbejdet.

Men nu har vi fået lavet en lille støttemur på grundens østside, der er fyldt lidt mere jord på og haven er planeret passende til støttemuren. Vi har fået grubet, fræst og lagt sten ned – og så er der blevet sået græs!

Det er dejligt, at man ikke længere er afhængige af andre … nu er resten op til os selv, så nu giver det mere mening at begynde at holde grund og omgivelser i orden, lægge planer for plantning af hæk og træer osv.

Ligesom arbejdet med belægning, er støttemur og bearbejdning/etablering af græsplæne udført af Nr. Borup Maskinstation og Entreprenørfirma

Herunder er lidt billeder af det færdige resultat fra forskellige vinkler …

De fleste fejl/mangler er nu udbedret

 Posted by on 5. juli 2013 at 11:08
jul 052013
 

Vi udfyldte selvfølgelig en fejl/mangel liste i løbet af vores første 14 dage i huset – og sendte den til HusCompagniet. Siden kom der så en flink og rar mand ud og checkede, at det vi havde skrevet var reelt. Alt blev “godkendt” – ingen diskussion!
Og nu har der så været forskellige håndværkere forbi og skifte det der skulle skiftes og reparere det der skulle repareres.
Den værste fejl var at vasken på badeværelset var revnet, og da det er en underlimet vask, skulle hele bordpladen skiftes. Bordpladen er fuget langs væggen (altså ingen liste), så vi var lidt spændte på om det ville se lige så godt ud efter afmontering og montering af nyt. Det gør det!
Nu mangler vi bare at få skiftet glas i et par vinduer og et par småting.
Så erfaringen med HusCompagniet, og deres tilknyttede håndværkere, har også efter overtagelsen været positiv!