Murerarbejdet er ved at være færdigt…

 Posted by on 30. januar 2013 at 20:47
jan 302013
 

Jeg var lige en smut forbi i dag og fik en lille snak med murerne, som er ved at færdiggøre deres del af arbejdet – de mangler kun den sidste søjle ved carporten. Indendørs er klinkerne lagt og der er fuget. Det er jo altid spændende at se det færdige resultat af noget, som vi har valgt for flere måneder siden i et showroom i Aarhus. Og så er det dejligt, at kunne konstatere, at valget er det rigtige. Vi er begge meget tilfredse med både valg af mursten og klinker – det er lige vores stil.

Link fra HusCompagniet

 Posted by on 28. januar 2013 at 18:11
jan 282013
 

HusCompagniet har spurgt om de må linke her til vores “byggeblog” – selvfølgelig må de det. Klik på billedet herunder for at se HusCompagniets side med “kundecases” …

Klinker er lagt

 Posted by on 26. januar 2013 at 19:50
jan 262013
 

Det er lørdag og derfor har vi mulighed for at komme forbi huset i dagslys. Murerne er kommet længere, og må være færdige i løbet af et par dage.

Vi fik også mulighed for at tage et par billeder af klinkerne i bryggers, køkkenalrum og badeværelse … se længere nede …
Klinkerne (eller fliserne – vi kan ikke rigtig finde ud af den rigtige betegnelse) er fra Ragno og typen hedder Grotte i farven “anthracite” – se firmaets egen hjemmeside her. Som det nok ses på billederne er vores klinker i størrelsen 30*60 (dog 30*30 i brusenichen).

Der mures stadig

 Posted by on 24. januar 2013 at 21:49
jan 242013
 

På trods af kraftig nattefrost kan der stadig mures. Se friske billeder herunder.

Faktisk er der også allerede lagt klinker på gulvet i næsten alle de rum, hvor der skal være klinker. Det kan man bare ikke tage billeder af gennem et vindue en mørk aften … så det må vente.

Indbrud, sne og kulde stopper ikke arbejdet….

 Posted by on 22. januar 2013 at 19:53
jan 222013
 

Carsten kørte forbi Kong Roars Vej i dag for at tage et par nye billeder – det er dejligt at se, at arbejdet skrider frem på trods af sne, kulde og formentlig nogle mere besværlige arbejdsforhold efter weekendens indbrud. Vi er meget taknemlige for HusCompagniets indsats og vores byggeleder fastholder overtagelsesdatoen 14. marts.

Indbrud

 Posted by on 20. januar 2013 at 19:53
jan 202013
 

Weekenden bragte ikke gode nyheder. Lørdag aften blev vi ringet op af politiet, som kunne fortælle os at der havde været indbrud i vores kommende hus. Egentlig er det HusCompagniets problem, men politiet havde ikke kunnet få fat i nogen ved HusCompagniet … så af omveje havde de fået fat i vores telefonnummer – og kontaktede derfor os. Det lykkedes os at få fat i en medarbejder ved HusCompagniet – og vi fik aftalt hvad der skulle ske.

I teorien kan vi være “ligeglade” med sådan et indbrud, men det kan vi bare ikke i praksis. Vi glæder os jo til at overtage huset, og vi følger hele tiden byggeriet spændt. Så derfor gør det ondt at se, at nogle idioter synes, at de skal score lidt nemme penge ved at sælge dør og vinduer fra “vores” hus.

I dag har Carsten været forbi og tage et par billeder. Tilsyneladende er banditterne blevet forstyrret, og har kun nået at fjerne det, som er nævnt under billederne. Hvad håndværkerne måtte have mistet af værktøj m.m. ved vi naturligvis ikke.

Mursten er kommet og lofterne er på vej op

 Posted by on 18. januar 2013 at 18:37
jan 182013
 

Herunder er billeder både fra onsdag og i dag fredag (vi har været forhindret i at opdatere et par dage, så derfor en samlet opdatering nu).

Allerede onsdag var der kommet mursten m.m. Så vi tænkte, at nu skulle de nok i gang med at mure ydervægge op. Men det har de nu ikke været … istedet er der sat loft op i flere rum og gjort klar til det i resten af huset.

Update …..

 Posted by on 13. januar 2013 at 22:37
jan 132013
 

Vi har været forbi Kong Roars Vej i dagslys, så nedenfor følger lidt billeder. Udgravningen til fjernvarme tilslutningen er dækket til igen og i dagslys kan vi se, at vindueskarmene er pudset op og væggene er pudset op efter elektrikerens besøg. Nu venter vi spændt på at se nogle mursten omkring huset – for det må da være næste skridt før at alt det indvendige arbejde kan påbegyndes… og huset står klart til overtagelse. I morgen er der kun 2 måneder til :o)

Så er vi koblet på fjernvarmen

 Posted by on 9. januar 2013 at 23:39
jan 092013
 

Vi var lige en tur forbi sidst på eftermiddagen. Da vi nærmede os huset, kunne vi se at der var gravet en masse jord op, og der var en dyb rende langs huset. Hvad dælen er nu det, tænkte vi … men det er såmænd bare fjernvarmen, der er blevet koblet til huset. Nå ja, så havde de også fået muret vindueskarme (indvendigt) hele vejen rundt. Vi havde desværre kun en iPhone at tage billeder med, så vi beklager billedkvaliteten.

PS. Ja, vi ved godt at tælleren ude til højre er blevet væk. Vi lagde en opdatering på hjemmesiden, og så holdt tælleren op med at virke 🙁  Vi må se om vi kan finde en anden!
(Update: Så er der kommet en ny tæller på. Den er ikke så sej som den gamle – men den er da festlig!!)

 

Varmeanlæg er stillet op

 Posted by on 5. januar 2013 at 17:12
jan 052013
 

Så blev det lørdag og vi fik mulighed for at komme forbi i dagslys igen. Det ser ud som om elektrikerne er færdige med første omgang af deres arbejde. Og som før antydet er der også sket noget med vand – og varmesystemet. Det lykkedes os at tage et par billeder fra vinduet af …