Mon ikke snart der sker noget

 Posted by on 31. oktober 2012 at 21:46
okt 312012
 

Nu er der en masse pæle i jorden

Vi var lige forbi i søndags … så med en lille forsinkelse er herunder et billede der kunne antyde, at der snart sker noget.
Der er blevet sat en masse markeringspæle i jorden …

Mindre redskabsrum

 Posted by on 28. oktober 2012 at 21:00
okt 282012
 

Nu har vi skrevet under på de endelige tegninger fra HusCompagniet.

Lige inden de endelige tegninger blev lavet, blev vi kontaktet af HusCompagniet. Da vi må forberede os på, at det kan ende med indkørsel fra vest, ville HusCompagniet foreslå, at vi laver redskabsrummet lidt smallere, så der bliver mere plads til bilerne. Det lød som en god ide, og den accepterede vi (redskabsrummet bliver nu 2,25 meter bredt).

De endelige tegninger kan findes under den nye fane “Dokumenter” i toppen af siden … og nu er der både både kloakplan, elementplan, fundamentplan osv. 🙂

El installation og hårde hvidevarer

 Posted by on 9. oktober 2012 at 23:32
okt 092012
 

Udsnit af eltegning

I sidste uge var vi til møde med elektrikeren, Egebjerg El i Horsens, hvor vi skulle tage endelig beslutning om antal stikkontakter, lampeudtag og vælge hårde hvidevarer. Det er ikke en nem opgave, da det jo er ærgerligt at fortryde og stå og mangle et stik eller flere, når vi er flyttet ind, men vi har forsøgt at se på vores behov og fremtidssikre.

Her til højre kan et udsnit af eltegningen ses – se hele tegningen i denne PDF fil.

Det var lidt nemmere at vælge hårde hvidevarer – her faldt valget på hårde hvidevarer, som vi tror på er kvalitet. Her er links til de valgte hårde hvidevarer: