Støttemur og græsplæne etableret

 Posted by on 7. juli 2013 at 12:02
jul 072013
 

Endelig er vi, snart 4 måneder efter overtagelse, nået dertil hvor vi har fået puttet nogle frø i jorden, så vi forhåbentlig engang kan få os en græsplæne. Det har trukket ud, dels fordi vi blev ramt af hårdt frostvejr i starten, dels fordi vi brugte noget tid på at overveje hvordan vi skulle løse udfordringen med højdeforskellene på grunden og dels fordi vi måtte vente på, at entreprenøren havde tid til at lave arbejdet.

Men nu har vi fået lavet en lille støttemur på grundens østside, der er fyldt lidt mere jord på og haven er planeret passende til støttemuren. Vi har fået grubet, fræst og lagt sten ned – og så er der blevet sået græs!

Det er dejligt, at man ikke længere er afhængige af andre … nu er resten op til os selv, så nu giver det mere mening at begynde at holde grund og omgivelser i orden, lægge planer for plantning af hæk og træer osv.

Ligesom arbejdet med belægning, er støttemur og bearbejdning/etablering af græsplæne udført af Nr. Borup Maskinstation og Entreprenørfirma

Herunder er lidt billeder af det færdige resultat fra forskellige vinkler …

  3 Responses to “Støttemur og græsplæne etableret”

 1. Det ser rigtigt pænt ud.Det skal nok komme til at ligne en have.Jeg kan forstå at I har Harer.De har sikkert boet der,da det har været en markder i mange år.

  KH Mor

   
 2. Hejsa,

  Vi står overfor et lign. projekt, og vil i den forbindelse høre hvor meget i ca. måtte slippe for en søttemur i den størrelse.

  Vh Thomas

   

 Leave a Reply

(skal udfyldes)

(skal udfyldes)