Byggetilladelse (og “ballade” med indkørsel)

 Posted by on 30. september 2012 at 18:10
sep 302012
 

Mens vi var på ferie i Grækenland fik vi besked om, at Randers kommune ikke kunne godkende tegningerne fra HusCompagniet. Vi havde, som det kan ses på de tidligere tegninger, bedt om at få indkørsel “fra nord” – altså fra det første stykke af Kong Roars Vej. Men det må man ikke ifølge lokalplanen!

HusCompagniet er hurtige og svarer prompte kommunen, at så flytter vi da bare indkørslen til at være “fra vest”. Det godkender kommunen og udsteder en byggetilladelse. Da alt dermed er på plads, håber vi, at byggeriet går igang i den kommende uge eller ugen efter.

Problemet er bare, at vi var rigtig glade for ideen med indkørsel fra nord. Og da vi desuden ved selvsyn kan konstatere, at andre i området ikke ser ud til at overholde den bestemmelse i lokalplanen, som har ramt os, kontakter vi kommunen for at få en nærmere forklaring. De er bekendte med problemet, og skal igang med at behandle et par ansøgninger om dispensation. Når der foreligger nyt, vil de kontakte os, så vi evt. kan overveje selv at søge dispensation.

Det gode er, at al den snak om indkørsel fra nord eller vest ikke påvirker byggeriet – for huset skal se ud på samme måde og ligge samme sted, uanset hvorfra indkørslen skal være 😉

Herunder er den tegning som kommunen kunne godkende – og alle de nyeste tegninger kan ses i PDF filen her.

Tegning hvor indkørslen er flyttet, så kommunen kan lide den 🙂

 

 Leave a Reply

(skal udfyldes)

(skal udfyldes)